Hipnoza

Hipnoza reprezintă tratamentul primordial pentru minte și trup, iar tu ești invitat în cabinetul meu pentru a observa cum se desfășoară ședințele reale de hipnoză.

Hipnoza nu este un fenomen supranatural, dimpotrivă! Hipnoza este o stare naturală, o stare modificată de conștiință, asemănătoare cu relaxarea sau cu stările meditative specifice unor culturi orientale.

Hipnoza reprezintă o tehnică extraordinară, însă, în ciuda avantajelor ei, este extrem de puțin folosită.

Hipnoza – ni se întâmplă tuturor, tineri sau vârstnici, în viața de zi cu zi sau în ocazii speciale. Este acea stare în care ești complet absorbit și atât de atent la ceea ce vezi în minte, încât lucrurile care se petrec în jurul tău nu mai au importanță. Hipnoza îți conferă o stare de bine. Pe lângă asta, te poate ajuta să-ți reduci temerile, anxietățile și durerea, să elimini comportamentele nedorite și să îți împlinești scopul propus. Hipnoza te ajută să accepți stresul societății moderne mult mai ușor.

Hipnoza este uimitoare. Timp de secole, a intrat și ieșit din atenția oamenilor. Acum, există, în sfârșit, suficiente dovezi științifice și indicii ale eficienței sale. Așa că, într-un final, hipnoza a venit pentru a rămâne.

De-a lungul timpului, hipnoza a fost folosită cu succes pentru orice, de la eliminarea tracului sau a durerii provocată de o extracție dentară până la câștigarea unui campionat de tenis, în lupta cu kilogramele sau cu unele obiceiuri nesănătoase. Mai mult, există cercetări care sugerează că hipnoza poate întări sistemul imunitar.

Așadar… te invit să folosești hipnoza pentru a-ți îmbunătăți viața.

Aurelia Macavei

RUP 10193

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

Societatea de Gestalt Terapie din Romania

Federatia Romana de Psihoterapie

Colegiul Psihologilor din Romania

© 2012 Toate drepturile rezervate Psihoterapeut Aurelia Macavei
Design de Enasoni Design, implementare de J Mihai