SleepTalk® pentru copii

Programul Goulding SleepTalk® pentru Copii ajuta la dezvoltarea si întarirea încrederii si stimei de sine a copilului, asigurându-i astfel o baza extrem de solida care îl va sustine tot restul vietii! Este un program de dezvoltare a inteligentei emotionale a fiintei din primele clipe de viata!

Procesul Goulding SleepTalk® pentru Copii este un program foarte nou în România dar cu o veche traditie în Australia unde a si fost creat de catre Joane Goulding. Acest program este de o simplitate uimitoare iar rezultatele pe care le genereaza pot fi de multe ori privite drept mici miracole!

To?i cei care au învatat acest Program si îl aplica cu copiii, au o mare dorinta si un oarecare regret: sa poata da timpul înapoi pentru ca parintii lor sa aplice aceasta metoda cu ei! De cele mai multe ori se pune întrebarea: “De ce nu am stiut de asta mai devreme?”

Utilizând acest Program oferiti copilului sansa de a-si defini sau redefini sistemul de crezuri si credinte acceptând sugestii care se manifesta apoi si devin realitate pentru el. Orice copil poate beneficia de pe urma acestui Program. De ce? Pentru ca Procesul Goulding SleepTalk® functioneaza ca o polita de asigurare a Fericirii si Împlinirii. Noi cu totii ne dorim sa avem o încredere în noi de nezdruncinat, o stima de sine de neclintit, o forta interioara ce poate muta muntii din loc. Asta ofera SleepTalk®! Cum sa nu ne dorim asa ceva?

SleepTalk® nu este un program terapeutic însa rezultatele sale conduc la rezolvarea multor probleme cu care un copil se poate confrunta (enurezis, anxietate, probleme de vorbire sau comportament, rosul unghiilor, astm, afectiuni ale pielii, proaste obiceiuri alimentare, slaba concentrare).

 

Aurelia Macavei

RUP 10193

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

Societatea de Gestalt Terapie din Romania

Federatia Romana de Psihoterapie

Colegiul Psihologilor din Romania

© 2012 Toate drepturile rezervate Psihoterapeut Aurelia Macavei
Design de Enasoni Design, implementare de J Mihai